Unibet

Pentru a va califica, tot ce trebuie sa faceti este sa pariati 35 de lire sterline pe oricare dintre mini-urile lor de jocuri. De aici veti avea acces la camera lor promotionala unde veti juca bingo si veti castiga puncte pe baza diferitelor rezultate. Cel care are cele mai multe puncte castiga. Game On – Si-au redeschis camera exclusiva Game On bingo. Pentru a participa, trebuie sa cheltuiti cel putin 35 de lire sterline pentru unul dintre mini-jocurile lor. De aici veti juca pentru premiul lor de 1.000 de lire sterline. Camera privata – Cumparati bilete in valoare de 15 GBP (in termen de 24 de ore) si accesati camera lor Grand Slam, unde ofera jocuri exclusiviste cu un fond de premii garantat de 7.200 £. Aceasta oferta este disponibila in fiecare zi.

Pot Limit Omaha MTT – Aceasta nu este o promotie anume, dar mai mult sau mai putin un anunt ca ofera turnee PLO zilnice cu rezerve de premii garantate. Garantiile variaza de la 25 la 500 de lire sterline, iar achizitiile sunt de la 1 la 50 de lire sterline. Bounty Freerolls – Este pentru prima data cand am vazut asa ceva. Este vorba despre turnee de recompensa freeroll in care – in ciuda faptului ca nu au platit nimic – veti castiga bani pentru eliminarea jucatorilor. Veti castiga 2 centi pentru fiecare jucator pe care il eliminati. Si mai multe dintre aceste turnee ofera si grupuri nominale de premii in bani reali.

De asemenea, ofera pachete pentru evenimente live. De exemplu, au avut doua oferte in care puteti castiga un pachet European Open gratuit. Un pachet a inclus 4 nopti de sedere la Wynn, mic dejun / cina, bauturi de bun venit si cheltuieli de calatorie.