Modalitati alternative de alimentare a contului deschis pe 22Bet

ZCash – Cand utilizati ZCash suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

NEM – Cand utilizati NEM suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Bytecoin – Cand utilizati Bytecoin suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

DigiByte – Cand utilizati DigiByte suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Bitcoin Gold – Cand utilizati Bitcoin Gold suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Bitcoin Cash – Cand utilizati Bitcoin Cash suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Ethereum Classic – Cand utilizati Ethereum Classic suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Verge – Cand utilizati Verge, suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

QTUM – Cand utilizati QTUM suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

STRATIS – Cand utilizati STRATIS suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Ripple – Cand utilizati Ripple suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Moneda USD – Cand utilizati moneda USD suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

TrueUSD – Cand utilizati TrueUSD suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Token Standard Paxos – Cand utilizati tokenul standard Paxos, suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Legatura – Cand utilizati Tether, suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

Chainlink – Cand utilizati Chainlink suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.

OmiseGO – Cand utilizati OmiseGO suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 1 USD. Transferul este instantaneu si nu sunt comisioane implicate.