Experimentul 11, de această dată în România. Slavia a zburat pentru a lupta pentru Liga Campionilor

“Cu toții așteptăm cu nerăbdare acest dublu joc pe tot parcursul anului”, spune Zdeněk Houštecký, antrenor asistent la Jindřich Trpišovský.

a lipsit doar Jakub Hromada, care nu apare deloc pe lista de playoff. Călătoria spre Glorie ar trebui să dureze mai puțin de două ore până la slavi.

„Călătorim din nou cu două zile înainte, așa cum suntem obișnuiți. Deși de data asta după antrenament la Praga Ne dorim ca echipa să fie cât mai confortabilă ”, a continuat Houštecký.De-a lungul istoriei, grupul de bază a jucat în urmă cu doar doisprezece ani, a eșuat de nouă ori în calificări. Și cu Jindrich Trpisovsky la începutul anului trecut nu a fost suficient pentru Dynamo Kiev, deși ulterior a extins sezonul cupei în Liga Europeană până la mijlocul lunii aprilie.

Ea a câștigat încredere în duelurile eliminatorii din cel de-al doilea concurs continental, onorând chiar și pe cei mai mari rivali, precum Seville și Chelsea. Și vrea să se bazeze pe experiența pe care o are acum.

„Liga Campionilor este un obiectiv pe care l-am stabilit după aderarea noastră.Un vis pe care noi toți vrem să-l îndeplinim “, a spus Houštecký înaintea următoarei călătorii de vară spre est.

Și la ce se așteaptă de fapt Slavia, România?

„Stadion mai vechi și fani plini de viață. Un mediu foarte specific cu care adversarul este obișnuit și va trebui să ne adaptăm la acesta ”, spune Houštecký. , cunoscută și sub numele de Transilvania.Acesta făcea parte din Austria-Ungaria.

CFR este campioană a României și amintește de povestea cehului Viktoria Plzen: a trecut de la echipa regională privită la elita națională.

a eliminat surprinzător Celtic Glasgow, Scoția, în turul al treilea al Ligii Campionilor.

“Au o experiență foarte mare, sunt în mare parte jucători tehnici, foarte puternici pe balon. Ne-am pregătit pentru ei și vom vedea cum o putem face ”, a adăugat Houštecký.În Liga Campionilor, au învins pe Astana (3: 1 și 0: 1), Maccabi Tel Aviv (1: 0 și 2: 2) și Celtic Glasgow (1: 1 și 4: 3). În competiția internă de top, care a început în aceeași zi cu cehia, în șase runde a obținut doar două puncte mai puțin decât Slavia.

Ea a intrat la luptele din Liga Campionilor vineri, la Ceske Budejovice (3: 0), Cluj, sâmbătă, pe terenul Sepsi Sfântu Gheorghe (1: 1).

„Desigur, urmărim meciurile lor”, a spus Trpisovsky. „Dar ne bazăm în principal pe cei care au jucat în Europa. Ei economisesc foarte mulți jucători de cupă acasă. ”

Pentru a fi sigur, Liga Campionilor este cea mai mare atracție pentru toată lumea.Cine o va aborda marți?