Teplice – Plzen 1: 1, oaspeții nu au câștigat pentru a treia oară la rând, remiza a fost organizată de Hora

„Am văzut un meci de luptă. Cele două echipe au încercat să joace fotbal, dar a fost mai agresiv, mai puternic. Cred că până la urmă s-a dovedit că Teplice a avut mai multă putere decât noi ”, a spus Pavel Vrba, antrenor în cadrul unei conferințe de presă. nu am pierdut rezultatul, am avut mai multe situații de pauză și am avut încă două șanse la final. Pe de altă parte, Hruška ne-a ținut într-o lovitură directă când am fi putut înscrie un gol mult mai devreme decât am obținut ”, a spus Vrba. iar acasă a cedat 0: 2 în Slovacia. Joi, a renunțat la 3.Faza preliminară a Ligii Europene cu Anversul belgian.

În comparație cu duelul cupei, oaspeții au fost nevoiți să se descurce fără mijlocașul Hrošovský, care a jucat ultimul meci împotriva Anversului în timpul Boemiei de Vest, înainte de a merge la o altă echipă din Belgia Genk. Janošek a luat poziția. Spre deosebire de joi, Hejda lipsea din linia de bază, iar Limbersky nu era nici pe bancă. Au fost înlocuiți de Pernica și Hlousek.

Prima acțiune serioasă a meciului s-a născut în minutul 19. Petr Mareš a trecut pe var și mingea a zburat către Žitný, care l-a învins pe portarul Hruška, dar chiar înainte ca linia de poartă să dea lovitura cu mingea lui Hloušek. Hruška a făcut față cu următorul șut de la sol de Vondrášek.

A fost primul gol al lui Pilsen care a încheiat poarta gazdă în minutul 34.Janošek a executat o lovitură liberă în fața varului, al cărei portar a fost lovit de Grigar.

Trei minute mai târziu, Viktoria a ajuns. A mai făcut o lovitură directă de la Kalvach și de la 28 de metri a marcat frumos sub bara transversală. Mijlocașul în vârstă de douăzeci și patru de ani s-a bucurat în prima lovitură din liga din tricoul lui Pilsen și al treilea general în competiție. „Cu siguranță nu am marcat un astfel de gol. Mă bucur pentru el, dar el este răsfățat de rezultat ”, a spus Kalvach.

Opt minute după pauză, Jindráček a înregistrat al 16-lea, dar Jakub Mares a plecat de pe cei trei poli. În 72 de minute, Hora a executat o lovitură directă de la aproape 24 de metri și a mimat-o aproape pe Kalvach, dar Hruška a tras-o la colț sub bara de sus.Petr Mareš a trimis un centru lung în tei, la care a alergat la Hora și căpitanul Teplice s-a încheiat de la primul peste Pear. „În timp ce balonul zbura, știam că îl pot lovi cu o alunecare și am crezut în el. Dumnezeu a uitat că a căzut acolo ”, a spus Hora. Înainte de final Viktoria ar fi putut fi înlocuită de Mihalik, dar a ratat îndeaproape.

„Am meritat cu desăvârșire meciul. Am vrut să-l câștigăm, dar Pilsen și-a dorit același lucru, la final a avut două șanse. Mă bucur pentru acest punct și pentru jocul prezentat în a doua repriză “, a spus antrenorul de origine Stanislav Hejkal.

Pilsen nu a pierdut în noul sezon de ligă sau în cel de-al treilea meci, ci a egalat pentru a doua oară.Teplice nu a urmat victoria din liga de acasă din martie în fața lui Pilsen 2: 1 și după o debombare de la 1: 5 Slavia nu a câștigat un al doilea meci de ligă în sezonul de acasă. Nu au câștigat competiția în fața propriei audiențe pentru a cincea oară la rând.