Sparta – Ostrava 2: 0, terminat la mijloc, ambele goluri marcate de Hasek

Spartanii au venit să joace la doar cincizeci și cinci de ore de la întoarcerea de la meciul din Cupa din Turcia. De aceea, antrenorul Jílek a lăsat până acum restul mijlocașului lui Kang să se odihnească. Deși trecerile avansate ale lui Kang lipseau, Plavšič, în special, a fost subutilizat, deși în formă. Dar, în general, echipa nu m-a deranjat.

„În situația noastră, am considerat-o un meci foarte important. Nu doar pentru mine, ci pentru echipă. Nu am câștigat de trei ori la rând, am simțit o mare responsabilitate. De aceea, schimbările în linie, am pariat pe jucători cu mai multă muncă și au dat rezultate ”, a spus antrenorul spartan Vaclav Jilek.

Până la pauză, spartanii au marcat trei puncte.Ambele goluri au fost marcate de mijlocașul Martin Hašek, autorul a nouă goluri în liga din ultimele patru sezoane.

De două ori într-un singur meci a marcat prima dată în liga. Pentru prima dată a marcat un șut extraordinar de la douăzeci de metri. A fost precedat de un atac fulger în apărarea adversarului și acțiunea Hložka.

Hasek a marcat al doilea gol datorită consecvenței sale. Când lovitura lungă a lui Radakovič peste Kozák și opritorul Procházka, Hašek a continuat să urmărească mingea – spre deosebire de cel de-al doilea opritor Šindelář. Și a fost acolo în fața portarului Budinsky.

Antrenorul Spartan a mai făcut alte două schimbări față de meciul din Cupa de joi de pe stadionul Trabzonspor.Costa accidentată a fost înlocuită de Hancko în mijlocul apărării, iar Mandjecka a fost trimis ca mijlocaș defensiv în locul lui Trejci. Apoi a dispărut, invitat în Metz și Maccabi Haifa, s-a întors în vară pentru a vedea o șansă. Se afla la câteva minute de Cupa din Turcia. A fost o surpriză cât de minunat a fost. Când a alternat în minutul 76, oamenii l-au aplaudat.

A fost supărat pe Kuzmanovic în jocul neîntrerupt care l-a lovit brusc în față.Este un mister faptul că asistenții video Julínek și Podaný nu au reușit să marcheze cartonașul roșu pentru un arbitru inexact al lui Ginzel pe teren. La fel de ciudat a fost faptul că atunci când o geantă care se îndrepta spre o oportunitate plină de speranță a fost trimisă la sol de Walker, iar Ginzel nu a îndrăznit să-i ofere un al doilea cartonaș galben.

Au încercat să joace fotbal deschis, dar au fost împiedicați de inexactități. Cu toate acestea, au dezvoltat câteva oportunități de nădejde. La 1: 0 Walk a mers inteligent peste Nita, dar a lovit bara. Portarul spartan a prins capul lui Hruby, iar Kuzmanovic a tras dintr-un unghi mare.

Nu au mai fost periculoși după o pauză, dar au avut nevoie să atace și să încerce să facă ceva cu rezultatul.Dar nu au fost de calitate, bilele au sărit de pe picioare, pasele au fost inexacte.

„Șansele noastre pentru un rezultat bun au fost în prima repriză când am avut trei situații de marcat. Nu am folosit niciunul, apoi au obținut cel de-al doilea gol ieftin, iar Sparta îl urmărea deja ”, a declarat antrenorul Ostrava, Bohumil Panik. S-a jucat și rolul de oboseală de a cere călătorii și căldura grozavă care a ars Praga duminică după-amiază.Numai că Tetteh-ul alternant a avut trei lovituri foarte periculoase, Hašek se apropia de hat-trick, dar Budinsky a preluat prima lovitură.