Pilsen tocmai a egalat, Jablonec a apărat locul doi. Sparta mai are trei puncte

Deși Pilsen din Teplice a fost condusă de Lukáš Kalvach, un lider de expoziție, în cele din urmă fostul său jucător Jakub Hora și-a pierdut punctele. Săptămâna s-a încheiat cu o remiză care a adâncit pierderea față de primul Slavia la cinci puncte.

„Cele două echipe au încercat să joace fotbal, dar a fost mai agresivă, mai puternică. Cred că până la urmă s-a dovedit că Teplice a avut mai multă putere decât noi ”, a declarat Pavel Vrba, antrenor din Pilsen, la conferința de presă. Acasă, care a căzut cu Pjunik Erevan, a învins-o pe Mlada Boleslav.Nu a fost suficient pentru FCSB-ul românesc în săptămână.

„Este o altă pilulă amară pentru noi după eliminarea cupei. Am pierdut, dar echipa a evoluat bine. Am terminat șansele ”, a declarat Jozef Weber, antrenorul lui Mladá Boleslav. Ultimul duel cu penultimul meci s-a încheiat victorios pentru Liberec, care a jucat din minutul 68 fără Oscar. Judecătorul Adámková a stabilit șapte minute, timp în care a reușit să o excludă și pe Kamsa Maru de la Liberec.

“Nu ne-a fost bine, ne dăm seama. Pe de altă parte, chiar dacă nu joci un meci bun, poți să creezi șanse să-l faci, iar noi l-am avut cu siguranță astăzi.Regret un lucru și cum ne luptăm pentru șansa de a le arunca în mod nechibzuit ”, vede motivele pentru care Karviná nu a câștigat antrenorul său František Straka nici măcar de această dată. Fiul său Martin l-a ajutat pe Sparta să-l învingă pe Baník Ostrava cu două goluri, ceea ce a ușurat cel puțin eliminarea Cupei europene de joi din Trabzonspor turcesc.

“Nu ne-a fost ușor, am fost foarte dezamăgiți. Dar cred că am avut o luptă bună, performanța nu a fost rea și am câștigat ”, a spus Martin Hašek Jr ..Într-o lumină bună, colegul său de rezervă, Georges Mandjeck, care în aliniatul de bază al Letnei s-a alăturat după doi ani. Două goluri. David Bartek a sfâșiat victoria în echipa gazdă în ultimul minut.

Hasek the Elder a venit să râdă la conferința de presă: „A fost o experiență emoțională grozavă pentru toți fanii, pentru noi de pe bancă, pentru jucători. În afară de suporterii Sigma, desigur. ”

Jocul sălbatic s-a jucat și la Opava – și nu pentru că Zlín își sărbătorește victoria în aer liber pentru prima dată din martie…„ Am câștigat bine, dar sunt surprins rău aici. E ciudat.Vorbesc despre spectatori, mi-au făcut o impresie urâtă ”, a spus antrenorul oaspete Josef Csaplár. Șeful Pavel Rejžek a scurtat apoi configurația anunțată și a fugit în cabină.

„Conform înregistrărilor, meciul a fost terminat, dar acum va fi în comisia de disciplină cum să procedăm”, a spus managerul echipei Opava și directorul tehnic Jaroslav Rovňan .

Slovácko dorește să mulțumească lui Milan Petržel pentru a patra victorie din sezon. Mijlocașul în vârstă de 36 de ani, care nu avea loc în Pilsen înainte de sezon, a marcat pentru prima dată după revenirea în Moravia.El a marcat două goluri și nu a fost departe de hattrick, primul său în liga. Mă bucur că aș putea contribui la câștigarea a trei puncte foarte valoroase “, a spus Petržela.

Slovácko este al treilea în tabela ligii. El a pierdut punctul asupra celui de-al doilea Jablonec, care a sărit duminică și patru pe primul Slavia, care deja vineri, cu cinci zile înainte de playoff-ul de la playoff-ul Ligii Campionilor de la Cluj, a câștigat clar în České Budějovice.

, peste treizeci de fotografii, în special în a doua jumătate, duelul a fost o reminiscență a unei expoziții. În a doua repriză s-a îmbunătățit, ne-a ajutat să ajungem la Stancia, care este treptat în creștere.S-a arătat mai bine decât cu o săptămână în urmă cu Liberec ”, a recunoscut antrenorul Jindřich Trpišovský. “Se duce sus, se mișcă grozav”, a spus antrenorul. “Este o variantă pe care ar începe-o marți la Cluj. El cunoaște adversarii, mediul, liga”.