Liga a doua: Dukla a pierdut Brno, Jihlava s-a împiedicat și conduce Pardubice

Duklu l-a trimis pe Holík la conducere la scurt timp după pauză, care a lovit colțul de sus al porții din spatele varului. În minutul 66, Chlumecký a adăugat capul după situația standard, iar două minute mai târziu, Šural a redus cornerul. Brno, care nu a reușit în prima ligă împotriva lui Pribram în sezonul trecut, nu a confirmat încă rolul unui favorit clar al competiției. Viktoria a câștigat cu 3: 0 în Chrudim fără probleme, a câștigat pentru a doua oară la rând și împarte locul patru cu Dukla. Batioja a marcat două goluri la Zizkov.Echipa Brno nu a marcat pentru prima dată în sezon, dar a păstrat neînvinsă și, în mod surprinzător, aparține locului al treilea. Mulțumiri interne lui Valenta s-au stabilit cu șase minute înainte de final, oaspeții ar putea regreta că, într-o stare de apărare, nu a modificat pedeapsa Prekop. Oaspeții au pierdut pentru a treia oară la rând și au patru puncte ca actualul cuceritor. După o remiză de 2: 2 cu Prostějov, Vítkovice are și patru puncte, adversarul este cu un punct mai bun.

Jucătorii de fotbal de la Pardubice au câștigat prelungirile de vineri la Usti nad Labem 1: 0 și au marcat a treia victorie a sezonului. Usti nu a urmat ultima remiză surprinzătoare 2: 2 la Brno și are o singură victorie.

Meciul din Uști a oferit multe șanse, dar un singur gol a fost marcat. La trei minute după pauză, Black a întins din linia varului și a lovit-o exact. În cele din urmă, echipa gazdă s-a împins pentru egalizare, cel mai apropiat a fost Bílek, care a ars pe transversală. Pe de altă parte, Domestic a avut prima lor victorie.Vysočina pierde un punct față de liderul Pardubice de pe locul doi în tabel.

Toate cele trei goluri au căzut în a doua repriză. În minutul 53, Schön a deschis scorul și într-un sfert de oră echipa gazdă a reușit să înscrie Micovčák cu o lovitură liberă. În minutul 83 Sausage a coborât, dar Jihlavští a ratat mai mult și nu a câștigat în cel de-al patrulea meci de la Varnsdorf.