Karviná – Liberec 0: 1, oaspeții au terminat pe nouă, Pešek a decis să câștige

„Am văzut un meci emoțional când a fost jucat Black Peter. Eram gata pentru război și trebuie să-mi scot pălăria în fața jucătorilor care au făcut tot posibilul astăzi și au făcut absolut maximul ”, a declarat antrenorul din Liberec, Pavel Hoftych, în cadrul unei conferințe de presă.

, ca și cum jucătorii ambelor echipe

ar fi afectați de vremea de vară. Deși mingea a fost mai des ținută de gazdă, în minutul 18 Severočeši s-a bucurat. Kuchta a trimis un șut extraordinar la 16, Oscar a extins ușor mingea lui Peška și l-a marcat pe portarul Hrdlička din apropiere.Sperăm să caute șuturi de la Ba Louy după ce a blocat încercarea lui Putyery de Nguyen de a se pune în fața lui și de nimeni la final.

Hanousek a avut o șansă bună de egalare în minutul 34. a executat o salvare excelentă

și a lovit mingea. „M-am dus acolo într-un mod reflexiv Și am avut noroc ”, a descris Nguyen. A fost meganervos, nu știu de ce. Probabil a legat picioarele băieților și, dintr-o dată, am avut probleme că nu ținem balonul și nu intrăm în joc ”, a spus antrenorul Karvina Frantisek Straka, care a terminat 150 de ani.Meci de ligă.

Totuși, a doua repriză a început cu șansa lui Peșek de la Liberec, care s-a îndreptat lângă o poziție solidă. Atunci nu s-a întâmplat nimic de multă vreme. Abia în minutul 67 Rundič a lovit mingea de pe plasă, dar a salutat doar spectatorii din spatele porții. Liberec s-a retras la jumătate și a împins timpul. În minutul 78, Bukata acasă și un șut frumos a lovit bara transversală. În ultimul minut, după corner de Ba Louy a venit Smrž, dar șutul său din prima a fost blocat de o minge sacră de corpuri de jucători de la Liberec.

„Regret șansele șanselor noastre de a fi aruncat.Desigur, acest lucru subminează încrederea în sine ”, a subliniat Straka. Pentru judecătorul Adámková a fost a patra excludere din cinci jocuri din cea mai înaltă competiție. Cu toate acestea, oaspeții nu au dat drumul la conducere la nouă și au marcat o a doua victorie în an.În plus, nu am prins niște pauze de nădejde și am câștigat doar pentru ceea ce suntem fericiți ”, a declarat Hoftych.