Celades: “Mergem cu o dinamică bună pentru a juca Super Cup”

Antrenorul de la Valencia, Albert Celades, a fost mulțumit de nivelul dat de echipă și că au terminat într-o dinamică atât de bună ecuatorul campionatului, care este un impuls pentru a face față Supercopa care se joacă săptămâna aceasta în Arabia . “Încă nu am avut timp să vorbim despre Supercopa. Cel mai bun medicament pentru a înfrunta următoarea este să câștigăm cea anterioară. Vom juca Supercopa cu o dinamică bună. Vom merge cu cea mai mare motivație”

Implicat în unguent

“Unul dintre obiectivele interne vorbite a fost acela de a putea atinge acea primă etapă neînvinsă la Mestalla. S-a realizat mulțumind tuturor”

Suferința finală

“Când nu închizi jocul este foarte normal ca în ultimele minute să suferi puțin și mai mult ca o echipă ca Eibar.Prima oră a fost foarte bună și am avut ocazii foarte clare de a marca goluri, dar nu am avut dreptate. Când ajungeți în acea situație puteți suferi. Am reușit destul de bine ultimele minute ale jocului ”

În jurul celei de-a doua reprize

” În prima parte le-am pus în dificultate, iar în a doua a fost mai dificil. În urma acelui 1-0, aveau să-și asume mai multe riscuri. Ei merg înainte. Ne-a lipsit acel pas final ”

Ferran, Selecția

” Opinia mea cu astfel de tineri este să mergem pas cu pas și să le oferim spațiul. El joacă la un nivel excelent, dar trebuie să-l lași să funcționeze. Sunt preocupat de ceea ce fac mâine și continuu cu acea bună dinamică ”

Primul tur al soldului

” Nu iau note. Lucrez și fac tot posibilul, iar echipa are mai multe resurse.Suntem fericiți unde suntem. Nu este excepțional, dar este bine. Bucuria mea este să lucrez în acest magnific club și acești jucători ”

Gol Valencia”

“Este o decizie pe care am luat-o. Nu există nimic presetat. Suntem în mers și sentimentele pe care le avem. La fel a fost decizia. Nu înseamnă că nu suntem mulțumiți de Cillessen. Îi cunoaștem și în funcție de situație, vom lua decizii. Ne-am luat prea mult timp pentru a face schimbările. Kevin și Kondogbia au avut minute bune și Cheryshev din cauza felului în care a intrat la doar cinci minute de la sfârșit ”

Garay

” Am discutat cu el ca toată lumea. Că nu a jucat nu este degeaba.Că nu durează mult (negocierea reînnoirii) și că toate părțile sunt satisfăcute “.