Betano

Acest site are o schema de culori rosu moale, cu accente de argint si galben. Pagina principala principala se deschide cu cea mai recenta promotie din centrul paginii, oferind jucatorilor un bonus de 100% pana la 100 de ron la prima depunere ca un pariu gratuit. Exista, de asemenea, o serie de alte bonusuri pentru cartile de sport.

Desi site-ul a fost creat in primul rand pentru piata pariurilor sportive, alegerea jocurilor de cazino a fost extinsa pentru a include catalogul Microgaming, iar Betano are acum o loialitate de fani ai jocurilor de cazino, cu partea sa de cazino setata sa continue sa creasca.

Revendicati un bonus de bun venit de 500 ron ca un pariu gratuit

Betano ofera tuturor noilor de pe site un bonus de 100% la prima depunere de pana la maximum 500 ron. Acest bonus functioneaza ca un bonus gratuit pentru pariuri in manualul de sport.

Se va activa bonusul pe care trebuie sa il depui cel putin 10 ron pe site si trebuie sa pariezi pariuri simple pe cote de 2,00 sau mai mari.

Acest pariu bonus trebuie sa aiba cel putin doua rezultate cu cote 1.6 sau mai mari. Alte bonusuri si promosuri de care te bucuri la LimpOBet includ o oferta de rambursare de 5% la reincarcare.