Cinci victorii din șase meciuri. Cehii au cucerit Ungaria pentru pregătirea Campionatului Mondial

Patrik Auda, care încă se încălzește în echipă, nu a fost implicat în meci din cauza spatelui. În plus, căpitanul Pavel Pumprla a trebuit să se retragă din joc în minutul 13, care-și îngheață glezna rănită pe piciorul drept. Dar nu știu exact cum sunt. Pampi a jucat minunat ieri și azi pe defensivă, oferindu-ne multă energie. Deși nu este un astfel de trăgător, este foarte important în apărare. Dacă nu s-ar potrivi, am avea o mare problemă “, a declarat antrenorul echipei cehe, Ronen Ginzburg. Satoranski a condus pentru prima oară 9: 7, dar maghiarii au răspuns cu un cordon cu nouă puncte.Filipițenii, autorul de până atunci, 14 din 16 puncte de unguri, au avut grijă de acest lucru. Cehii din primul trimestru au fost nevoiți să retragă o pierdere de opt puncte, pe care au reușit-o. Tragerea a fost în principal Satoranský, cu 13 puncte.

În cea de-a doua parte a cehilor, în principal, conducerea. În linia cu 11 puncte, care a fost amenajată în principal de trupele Schilb, Peterka și Šiřina, au condus 40:30 în minutul 24. Filipovite și Govers s-au asigurat însă că maghiarii au scos din plumb și după jumătatea timpului au condus troica lui Ferencz.

cu mare succes. Pe de altă parte, am jucat un pic călduți în apărare. Am mai spus că la jumătatea timpului în dressing.Deși apărarea din partea a doua nu a fost ceea ce ne-am imaginat, am lucrat puțin pe ea. Mai este loc pentru îmbunătățiri “, a spus Jakub Šiřina.

În special, cele nouă puncte ale lui Hruban în mai puțin de trei minute au dus la o inversare certă a scorului de partea cehă, iar echipa lui Ginzburg a avut un avans de 14 puncte după acțiunea lui Krejčí. .

În ultimul sfert, el a urcat până la douăzeci de puncte, iar cehii au obținut un scor de trei cifre în pregătire. La final, cinci trăgători cehi au avut un record de două cifre – în afară de Satoranský, Bohačík cu Kříž (ambii 14) și Hruban cu Schilb (ambii 13).

„Am jucat bine la ofensivă, dar din nou nu a fost bine în ofensivă. Avem probleme cu ea, nu suntem în măsură să-l acordăm.Sunt mulțumit de performanța unor jucători astăzi și este bine că am câștigat ”, a adăugat Ginzburg. Acolo va juca în repetiție pentru campionat, în perioada 24 – 27 august cu Angola, Coreea și Lituania.

Echipa cehă se va alătura Campionatului Mondial de la 1 septembrie la Shanghai cu un meci cu SUA, câștigătorul ultimelor două Campionate Mondiale. Două zile mai târziu, echipa din Ginzburg va aștepta Japonia și va concura împotriva Turciei pe 5 septembrie.