1xbet pariuri online legale

1xbet pariuri online legale

Pariuri bonus 1xbet bonus
Totul despre bonusul de bun venit la pariuri de 1xbet: până la 50 € pentru clienții noi
1xbet bonus de pariuri de bun venit
Bonusul de bun venit la pariuri sportive de 1xbet vă permite să obțineți până la maximum 50 de euro odată cu plata primului dvs. supliment pe contul de joc 1xbet. Pur și simplu deschideți contul personal pe 1xbet.it și plătiți o primă depunere de o valoare minimă de 20 € pentru a primi un bonus de bun venit egal cu 100% din suma plătită, până la maximum 50 €. Aceasta înseamnă că valoarea bonusului nu poate în niciun caz să depășească 50 EUR, chiar dacă reîncărcarea ar trebui să depășească 60 €. Bonusul de 1xbet nu va fi creditat în contul dvs. imediat, ci va fi împărțit în 10 tranșe. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile bonusului de bun venit 1xbet, continuați să citiți recenzia noastră. În paragraful următor, vom explica cei mai importanți termeni și condiții la care este supus bonusul de 1xbet.

1xbet bonus de bun venit – termeni și condiții
Doar clienții noi care finalizează procesul de înregistrare și care plătesc o primă pariuri online legale depunere cu o valoare de cel puțin 20 € în noul cont de joc vor putea beneficia de bonusul de bun venit de 1xbet. Pentru a primi dreptul de a primi bonusul de bun venit, va trebui să vă validați contul trimițând o copie față a documentului de identitate.

Verificarea va fi finalizată în termen de 72 de ore de la primirea documentului și, din acel moment, veți începe să primiți bonusul care, așa cum era prevăzut, va fi împărțit în 10 tranșe, prima, la momentul reîncărcării; celelalte nouă, în săptămânile următoare primei reîncărcări, în ziua săptămânii care urmează primei operații, dacă utilizatorul a respectat următorii parametri:

Pariați o sumă egală cu de două ori tranșa primită (de exemplu, dacă suma plătită este de 50 de euro, tranșele aferente vor avea o valoare de 5 euro, pentru a primi următoarea tranșă, clientul trebuie să parieze un volum egal sau mai mare de 10 euro în săptămână de referință)

Fiecare tranșă va fi egală cu 1/10 din bonusul total (dacă bonusul acumulat nu va fi exact divizibil cu 10, întreaga sumă rămasă a bonusului va fi creditată în ultima tranșă).

Bonusul nu poate fi combinat, de aceea trebuie utilizat săptămânal și înainte de creditarea următoarei prime.

Note:
Nu uitați să citiți întotdeauna Termenii și condițiile bonusurilor și ofertele cu atenție.

Vă reamintim că bonusul de bun venit va fi 100% din prima sumă suplimentară și că poate avea o valoare maximă de 50 €. Bonusul poate fi utilizat doar pe site-ul de jocuri 1xbet.it (atât pe pariuri cu cote fixe, cât și pe jocuri totalizate). Bonusul nu poate fi retras, dar este posibil să retrageți câștigurile obținute prin utilizarea bonusului.

Căutați un bonus de bun venit fără depunere?
Citiți articolul nostru în secțiunea Focus pentru a afla unde îl puteți găsi.

Un aspect important de reținut este acela că părțile bonusului de bun venit nu pot fi combinate între ele, de aceea fiecare tranșă trebuie reutilizată în săptămâna în care a fost primită, înainte de a credita următoarea tranșă. Mai mult, dacă în momentul plății primului depozit nu ați efectuat încă verificarea contului de joc, veți primi doar prima parte a bonusului, în timp ce restul de patru va rămâne în așteptare până la validarea contului.